Succesvolle businessclub avond bij de firma Luijten VVZ

De businessclubavond van 28 maart jongstleden was een zeer geslaagde avond. Tijdens deze avond waren onze gastheren Edwin & John van de firma Luijten VVZ tevens mede hoofdsponsor van Voetbalvereniging Dubbeldam en de sponsoren van deze bijeenkomst. Drie dames van het Dames 1 elftal van VV Dubbeldam (Danielle, Jaimy, Celine) boden hun hulp aan waarbij zij ook nog eens werden ondersteund door Jolanda de moeder van Jaimy. Zij ontvingen de leden en introducees op de eerste verdieping in de ontvangstruimte van de firma Luijten VVZ en wezen hen de weg naar de bar/kantine, zodat zij zich daar bij de inmiddels aanwezige leden konden verzamelen.  De avond werd geopend door onze voorzitter Arjan in ’t Veld. Waarbij tevens een deel van de opbrengst van de businessclub werd geschonken middels een cheque aan de penningmeester Frans de Bruin van Voetbalvereniging Dubbeldam. De voorzitter Arie in ’t Veld van Voetbalvereniging Dubbeldam bracht de leden nog even op de hoogte van de ins en outs van de club.

Daarna gaven Edwin en John Luijten een presentatie over hun bedrijf vanaf het moment van start tot heden. Het bedrijf Luijten VVZ heeft in de jaren een enorme groei doorgemaakt, waarbij zij ook vestigingen hebben opgericht buiten Dordrecht. Nadat deze presentatie had plaats gevonden vertelde Tommy Nijhoff van T. Nijhoff Schildersbedrijf over de samenwerking die zijn bedrijf heeft met Edwin & John Luijten. Hierin werden de grote projecten zoals het opknappen van het gemeentehuis Dordrecht, andere grote projecten en de groei van zijn bedrijf besproken.

Na de presentatie werden de businessclubleden en de aanwezige genodigden opgesplitst in twee groepen. De ene groep kreeg een rondleiding door het bedrijf Luijten VVZ onder leiding van de gastheren Edwin & John Luijten. Tijdens de rondleiding vertelden Edwin & John Luijten over de technieken van het mengen van verf, de soorten verf en de voorraden die zij in huis hebben.

De andere groep kreeg een presentatie van een medewerkster van
T. Nijhoff Schildersbedrijf en de diverse schildertechnieken die T. Nijhoff Schildersbedrijf beheersen. Velen van de businessclubleden waren hiervan zeer onder de indruk. De aanwezige jonge medewerkster van T. Nijhoff Schildersbedrijf heeft van Tommy Nijhoff de kans gekregen om zich binnen het bedrijf zodanig te specialiseren in schildertechnieken, dat T. Nijhoff Schildersbedrijf ook met deze technieken de klant kan bedienen. De businessclubleden waren dan ook zeer verrast over haar kunstwerken op hout en andere mogelijk oppervlakken.

Daarna werd er weer heerlijk gegeten. Nannings Catering had voor deze avond een zeer uitgebreid buffet samengesteld. Nadat het buffet had plaats gevonden zijn de leden neergestreken in de bar/kantine van Luijten VVZ, waar de leden weer onder het genot van een hapje en een drankje naar hartenlust konden netwerken.

De sfeer van deze avond was leerzaam, uitermate gezellig en menig Businessclublid bleef tot in de kleine uurtjes hangen. Het bestuur van de Businessclub VV Dubbeldam wil de heren Edwin & John Luijten nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van de bedrijfsruimte voor deze succesvolle Businessclubbijeenkomst.

Bekijk hier alle foto’s van deze avond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *